ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

19-годишен без книжка бяга с БМВ от патрулка, баща му стреля по полицаите

България
12.01.2018  |  13:48
744
18 оловни сачми обсипали униформените и колата им, 37-годишният стрелец задържан, издирват сина му

 

19-годишен от кубратското село Брестовене е обявен за издирване, а баща му е задържан заради стрелба по полицаи, научи "Брягнюз". Екшънът се разиграл снощи около 21 часа. Полицейски екип подал със стоп палка сигнал за спиране на лек автомобил БМВ на кръстовището между ул. „Маршал Толбухин“ и ул. „Н. Й. Вапцаров“ в селото. Шофьорът ускорил движението си и продължил в посока по ул. „Хан Кубрат“.

 

Автомобилът бил последван от полицейските служители, които виждат как намалява и спира пред къща на ул. „Ивайло“. От мястото на водача слиза неправоспособният Ю.С.М. на 19 години, който влиза в къщата и се укрива. При извършената проверка около 22 часа той не е намерен. Срещу патрулния екип излязъл 37-годишния му баща С.С., който отправял заплахи и закани за саморазправа.

 

Малко по-късно се чули изстрели и върху полицаите и служебния автомобил се изсипали оловни сачми. При извършения оглед на пътното платно и по дрехите на служителите са намерени 18 оловни сачми с размери 1,2 мм. от гладкоцевно оръжие. С.С. е задържан, синът му се издирва.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design