ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

33-годишен бие старец заради забележка, налита на полицаи, троши в районното

България
05.11.2018  |  13:46
1 261
Пострадалият 70-годишен пенсионер казал на съседите си да не хвърлят пиратки в двора му

 

70-годишен е бил замерян с бутилки, ударен с камък, а след това и бит от далеч по-млад мъж. При задържането му побойникът налетял на бой и на полицаите, вилнял и в районното. С него бил и негов "колега". Това съобщиха днес от МВР. Битият пенсионер от великотърновското село Батак се обадил в Районното в Павликени в събота след обяд и заявил, че негов съсед му нанесъл побой.

 

На мястото са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Униформените изяснили, че същия следобед пострадалият е бил в двора на имота си, когато съседите му започнали да хвърлят пиратки. Възрастният мъж им направил забележка, а те хвърлили в двора му камъни и бутилки, като един от камъните ударил стопанина по главата. В същото време в имота му нахлул 33-годишен мъж от с. Дъскот и започнал да го бие.

 

При задържането му нападателят оказал яростна съпротива. Към него се включил и 29-годишен мъж от компанията, от с. Батак. Въпреки това побойникът бил задържан и отведен в полицейското управление, където е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него и приятелят му са започнати бързи производства.

 

След като вече бил в ареста, 33-годишният започнал отново да буйства, счупил стол и разбил вратата на помещението. Той бил преместен в друго помещение, а за извършеното деяние срещу него е започнато още едно бързо производство, казаха още от МВР.  

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design