ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

70-годишен „каубой - ветеран“ върти серия екшъни, докато го приберат

България
06.06.2018  |  11:25
933
Хулиганът взел акъла на случайни минувачи, заплашвайки ги с пистолет и нож; налетял с ножа на дошлите полицаи, избягал от наложения домашен арест; вдигнал скандал в офис

 

70-годишен днес е бил пратен в ареста за постоянно, след като сколасал с няколко екшъна в Стара Загора, научи "Брягнюз". На 14 април "каубоят- ветеран" взел акъла на случайно минувачи по улицата, като размахвал нож и пистолет, и заплашвал със саморазпра.

 

Когато дошли полицаите, той насочил агресията си срещу тях - заканил се с убийство с нож. Мярката за неотклонение „Задържане под стража“ е определена, след като обвиняемият се е отклонил от наложената му по делото мярка за неотклонение „Домашен арест“. Той напуснал адреса, на който е пребивавал и е посетил офис в Стара Загора. На мястото обвиняемият, без да е бил предизвикан, инициирал скандал с друг присъстващ. Агресията му изплашила хората в офиса и те подали сигнал на телефон 112.

 

Хулиганът избягал преди полицията да дойде, но по-късно е бил задържан.  "Нарушението на мярката „Домашен арест“  е било свързано с извършването на ново противоправно деяние от страна на обвиняемия, като се уточнява правната квалификация и евентуалното включване на ново обвинение предстои", коментираха от Прокуратурата. Определението на Районния съд в Стара Загора за постоянния арест на мъжа може да се обжалва пред Окръжния съд.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design