ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Борец от Ловеч спечели бронз от държавното за момчета

Спорт
08.06.2017  |  10:19
877
За нашето момче Атанас Асенов това е второ бронзово отличие за тази година.
снимка: bul-wrestling.org/архив Ловчалията Наско Асенов (вдясно) заслужи бронзовия медал на шампионата в Пловдив

Състезателят на СК по борба „Ловеч” Атанас Асенов спечели бронзов медал на състоялия се преди дни в Пловдив държавен личен-отборен шампионат по класическа борба за момчета. Младият талант от града на люляците се класира на трето място в категория до 59 кг.  Шампион стана представителят на плевенския клуб „Изобор” Марио Цветанов, който във финалната схватка надви Велислав Кирилов („Левски”). Цветанов спечели и приза за най-резултатен състезател на първенството. За най-техничен борец бе обявен  Йордан Арнаудов ("Локомотив" - Пд), триумфирал при 42-килограмовите.

 

За нашето момче Атанас Асенов това е второ бронзово отличие за тази година. През февруари той извоюва медал и от държавния личен шампионат в Бургас. Негов треньор е вездесъщият Хинко Илиев. 

 

Иначе тимът на "Изобор" спечели отборната надпревара под тепетата, следван от "Рилски спортист" (Самоков) и "Левски" (Сф).  В шампионата взеха участие 184 момчета от 34 клуба. По време на първенството бе честван 70-годишният юбилей на Димитър Манчоров, дългогодишен състезател и съдия по борба. 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design