ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Издирват 36-годишен за убийството на млада жена

България
11.11.2018  |  15:18
956
Тялото намерено в апартамент с множество наранявания, дошлите медици констатирали смъртта
Снимка: ОД на МВР- В. Търново

 

Във връзка с извършено тежко криминално престъпление на територията на гр. Г. Оряховица, ОДМВР – В. Търново издирва  Н. М. К. на 36 години от гр. Г. Оряховица. Гражданите, които имат информация за местонахождението му, да сигнализират на тел. 062/620 437, 0618/ 60040, 60041, 60042, на тел.112 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана. Това съобщиха от ОДМВР – В. Търново.

 

По-рано от МВР съобщиха, че криминалистите в Горна Оряховица разследват убийство, "по случая има  заподозрян, съпричастен към извършеното деяние, който е обявен за общодържавно издирване".  Сигналът за трагедията е получен вчера в 17,28 часа – 36-годишен мъж от града съобщил, че е намерил в жилището си млада жена в безпомощно състояние. На адреса незабавно са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които установили множество наранявания по тялото на жената и констатирали смъртта й.

 

На местопроизшествието е извършен оглед. Предстои по категоричен начин да бъде установена самоличността на жената. Образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените и оперативно издирвателните действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design