ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова и председателят на ОбС Петър Цолов гласуваха

Политика
06.11.2016  |  14:03
858
Кметът Корнелия Маринова пристигна точно в 10 часа

 

 „Гласувам за една държава, начело на която ще застане човек можещ, компетентен, с опит с общуването с хората и в познаването на законите, човек с присъствие и в национален план, и в международен. Човек, който познава цената на диалога и на дипломацията. Човек, който име да работи и се е доказал през годините. За една държава с развито гражданско общество, прозрачно и с уважение към законите“.

 

Това заяви днес кметът на Ловеч Корнелия Маринова, след като пусна бюлетините за избор на президент и за референдума.

 

Кметът Корнелия Маринова пристигна точно в 10 часа, като бе придружена от своя съпруг Красимир Маринов.  Те изчакаха близо половин час на опашката за гласуване пред секция № 6 в ОУ „Васил Левски“, училището, на което дълги години Маринова бе директор.

 

Относно задължителното гласуване, което се прилага за първи път, кметът каза: „Хората, които имат позиция, винаги са гласували и са заявявали кредото си, независимо, че досега вотът не беше задължителен. Но смятам още, че гражданското ни задължение и отговорност към задължителното гласуване ще направят така, че президентът с истинско присъствие ще намери своята реална оценка.“

 

„Упражних гражданското си право със съзнанието, че най-важно е изборите да отразят адекватно волята на народа в този момент.“ Това  коментира, след като пусна двете бюлетини, председателят на Общинския съвет Петър Цолов. Той гласува точно в 11.10 ч. в секция № 5 в ПЕГ „Екзарх Йосиф I“. 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design