ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Красавица и мачо от Ловеч с отличия от силен турнир по културизъм

Спорт
26.04.2017  |  17:04
747
момента двамата ловчалии работят като лични треньори в комплекс „Спорт Сити Редута” в София.
Атанас и Мадлен събраха погледите на съдии и публика под тепетата Снимка: Йордан Досев

Ловчалиите Атанас Атанасов и Мадлен Банчева се представиха отлично на състоялия се през уикенда национален турнир по културизъм „Пловдив 2017”. Състезанието се проведе в палата №7 на Международния  панаир и бе квалификация за предстоящите балканско и европейско първенство, в които ще участва българският национален отбор. Рекордните 184 състезатели взеха участие в 19-ото издание на турнира под тепетата, а фитнес маратонът премина в два тура и 21 категории. Той предложи невероятни фигури и при мъжете, и при жените, а страхотната конкуренция затрудни максимално съдиите.

 

С подкрепата на ловешкото сдружение „Силиус” с председател Йордан Досев, във впечатляващото шоу се включиха Наско и Мадлен. При много силна конкуренция в своята категория (до 80 кг) Атанас Атанасов спечели бронзов медал. Това беше неговият дебют, а третото място в класирането му осигури право на участие в балканското първенство по фитнес и културизъм. По време на турнира се проведе и Държавното първенство за юноши и девойки. В него дебют направи и красавицата Мадлен Банчева, която бе отличена с диплома в категория „Девойки Бикини Фитнес до 166 см”.

 

В момента двамата ловчалии работят като лични треньори в комплекс „Спорт Сити Редута” в София. Те имат сериозна квалификация - Атанас е завършил специализирани курсове за фитнес и културизъм в НСА, а Мадлен се е обучавала в Англия, след което е работила и в САЩ. Те се занимават още и с онлайн изготвяне на хранителни и тренировъчни режими.

 

„Работата ни е насочена към младите хора. Искаме те да спортуват не толкова за високи постижения, а преди всичко за здраве. Освен това чрез спорта се възпитават на труд и постоянство. Подкрепихме Наско и Мадлен, защото те са тръгнали от нашия град, с много всеотдайност са постигали своите малки и по-големи житейски и спортни победи. Искахме да им дадем шанс за изява, защото бяхме убедени, че ще заслужат признанието на съдиите и ще влязат в националния ни отбор за предстоящите международни състезания. Такава подкрепа оказахме и на други състезатели - по силов трибой. Те също са от Ловеч, тренират тук, и също имат шансове за добри спортни постижения”, сподели пред НГ Йордан Досев.  /НГ/

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design