ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Кървави дрехи открити във вилата на издирвания за касапницата в Нови Искър

България
04.01.2018  |  19:06
1 419
Росен Ангелов бил добър планинар, следобед в търсенето се включил и хеликоптер
Издирваният Росен Ангелов. Снимка: МВР

 

 

Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под дърво и камък в с. Луково Росен Ангелов, във връзка с шесторното убийство в Нови Искър. Това предаде Фрог нюз, позовавайки се на източници от разследването. След това от МВР обявиха за общодържавно издирване 56-годишният Росен Желев Ангелов. "Мъжът е търсен във връзка с тежко криминално престъпление, извършено в гр. Нови Искър. Има вероятност той да е въоръжен и опасен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност", се казва в полицейското съобщение.

 

Жандармерия от сутринта е блокирала района. Според източниците на Фрог нюз, 56- годишният Росен, който бил регистриран за блудство, се е измъкнал под носа на ченгетата. По тази причина в късните следобедни часове пуснаха хеликоптер с надеждата, беглецът да бъде засечен. На практика полицаите са се забавили, тъй като са имали затруднения с намирането на вилата на предполагаемия убиец. Твърди се, че той имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните работници още от самото начало на разследването научили за тези тайнствени отношения. Странно е, че чак на третия ден  тръгнаха да го дирят.

 

Предстои да се извърши експертиза, за да се установи от кого е кръвта по откритите дрехи. Интересна подробност е, че Росен е бил обявен за издирване по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър. За него се знае, че е добър планинар.

Както вече е известно, убийствата в Нови Искър са били извършени в Новогодишната нощ. На 2 януари в дома на семейството в Нови Искър бяха открити телата на петима души - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кети Кюхова (жена на Неделчо Юнаков от втори брак) - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Всичките те са били застреляни с множество изстрели в къщата им, открито е и кучето им – също застреляно, припомня "Дарик". Кети Кюхова първоначално бе обявена за издирване, но на 3 януари джипът, с който се е придвижвала, бе намерен в близката гора на около 3 км от къщата им, а тялото на Кюхова бе открито хвърлено в кладенец.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design