ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Lidl подарява пътуване до мечтана дестинация

Бизнес
31.07.2018  |  19:24
2 016
Играта „Който пазарува, пътува“ на Lidl продължава до 31 юли

Лятото вече е тук, а плановете за почивка до момента включват разходки по Дунава, малко планински туризъм или бързо отскачане до родното Черноморие. След като очите цял живот попиват от културата на „Малката Виена“ е време да сменим посоката и да обърнем поглед към  нови хоризонти.

 

В разгара на лятото Lidl ще помогне на 100 от своите клиенти да реализират мечтано пътуване до близка или далечна дестинация. Веригата подготвя специална изненада за потребителите и ще раздаде 100 ваучера за пътуване в чужбина, всеки на стойност от 1000 лв. С професионалната помощ на туристическа агенция и съобразно своите предпочитания, късметлиите ще могат да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето приключение.

 

Ваучерите, които ще спечелят най-запалените пътешественици, ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избрана от тях близка или по-далечна дестинация. За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да следват следните стъпки: да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/travel . Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта. А след това предстои и най-приятната част – планирането на почивката.

 

Играта „Който пазарува, пътува“ на Lidl продължава в периода до 31 юли 2018 г. За повече информация и пълните условия на играта: http://www.lidl.bg/travel

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design