ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Мелания Тръмп: Аз съм най-тормозеният човек на света

Свят
12.10.2018  |  16:23
1 232
Има хора в Белия дом, на които не можем да имаме доверие, заяви първата дама на САЩ
Снимка: БГНЕС

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви в телевизионно интервю, че може би е "най-тормозеният човек" на света, съдейки по това какво говорят хората за нея, предаде Асошиейтед прес.Тя каза това във връзка с подкрепата й за кампанията "Бъди най-добрият" (BeBest), насочена срещу тормоза в интернет. "Бих могла да кажа, че аз съм най-тормозеният човек на света", каза Мелания Тръмп в излъчено интервю за предаването "Добро утро, Америка" (Good Morning America).


Мелания посочи, че кампанията й е насочена най-вече към социалните мрежи и поведението в интернет отчасти заради това, което хората казват за нея (там), предаде БТА. "Имаме нужда да образоваме децата си как да изразяват своите емоции в общественото пространство, за да може когато пораснат, да знаят как да се справят с тези неща", каза тя.


Първата дама заяви също, че има хора в Белия дом, на които тя и президентът не могат да имат доверие, коментира "Дарик". Тя не назова имена, но каза, че е уведомила съпруга си за тях. "Някои от тях вече не работят в Белия дом", посочи Мелания. Излъчването на пълното интервю на Мелания Тръмп e насрочено за днес по Ей Би Си, посочва Асошиейтед прес.   

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design