ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Национален ученически конкурс за мултимедийни презентации

Общество
20.02.2018  |  09:44
1 770
С резултатите от „Млад приятел на природата“ ще може да се кандидатства за специалността „Екология и техника за опазване на околната среда“ в Русенския университет

Национален ученически конкурс "Млад приятел на природата" обяви Русенският университет  по повод Световния ден на водата 22 март. Конкурсът е за изработка на мултимедийна презентация на тема „Природата на водата“ и е за ученици от 10 до 12 клас. Провежда се с подкрепата на РИОСВ и ВиК - Русе.

 

Мотото има за цел да насочи  към потенциала на различни естествени природни решения за пречистване и/или повторна употреба на водата - например естествени или изкуствено създадени влажни зони, които могат да намерят приложение в политиките и добрите практики за управление на водния сектор, коментират организаторите.

 

Няма ограничения по отношение на използваните софтуерни продукти, материали и техники. В презентациите могат да бъдат използвани собствени снимки, клипове или такива, които не са под закрилата на Закона за авторското право. За участие в конкурса се приемат както индивидуални, така и колективни разработки, които отговарят на следните технически параметри и изисквания.

 

Резултатите ще бъдат приравнени на оценка по шестобалната система, с която завършващите ще могат да кандидатстват за обучение в Русенския университет по специалност „Екология и техника за опазване на околната среда“. Пълната информация за изискванията към презентациите, начините на изпращане, оценяване, и т.н., може да се вземе от https://www.uni-ruse.bg/news/Lists/List/DispForm.aspx?ID=1063

Снимка: Интернет

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design