ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Отличиха пет медицински специалисти от сферата на здравеопазването

Здраве
11.04.2017  |  03:03
606
Наградените медицински специалисти са дългогодишни служители с над 25-годишен трудов стаж в сферата на здравеопазването
Наградите в петък връчи лично кметът на община Ловеч Корнелия Маринова

Отличиха пет медицински специалисти от сферата на здравеопазването към община Ловеч. Те са носители на наградата "Професионалист на годината", съобщиха от общинската администрация. Наградите в петък връчи лично кметът на община Ловеч Корнелия Маринова.

Тази година са отличени с грамоти като професионалисти по здравни грижи в Детска ясла Розалина Вълчева (детска ясла „Шарено петле“), Пенка Петрова (детска ясла „Мечо Пух“) и Лидия Балевска (детска ясла „Патиланци”). В категория професионалист по здравни грижи в ЦДГ беше отличена с грамота Тотка Стамова от „Първи юни“. Румяна Симеонова – медицински фелдшер в ОУ „Христо Никифоров“, получи приз за „Професионалист на годината 2016” в категория професионалист по здравни грижи в училищно здравеопазване.

Наградените медицински специалисти са дългогодишни служители с над 25-годишен трудов стаж в сферата на здравеопазването, които през годините са показали способност за адаптивност и работа в екип.

Награждаването се организира за шеста поредна година и е във връзка със 7 април - Международният ден на здравето и професионален празник на здравните работници и се организира от Община Ловеч съвместно с Първично дружество на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи към РК на БАПЗГ-Ловеч.
Наградените проявяват лична професионална отговорност, спазват трудовата дисциплина и в действията си са лоялни към работодатели, колеги и потребители на здравни услуги.
Целта на награждаването е стимулиране на здравните работници, повишаване на личното професионално самочувствие, както и издигане престижа и авторитета на медицинските специалисти в Община Ловеч, допълват от администрацията. В сферата на общинското здравеопазване в Ловеч работят общо 70 медицински специалисти.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design