ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Пиян звъни на 112, че ще скочи от 4-ия етаж и сяда пред блока да гледа сеир

България
10.05.2018  |  18:12
647
Полицаи и медици обиколили няколко пъти да гледат за самоубиец по балконите и прозорците, докато проверка установи кой се е обадил и приберат „майтапчията“

Дупничанин се напи в Деня на победата, обади се на тел. 112, че ще се хвърли от 4-ия етаж на бл. 60 в жк “Бистрица”, и седна пред блока. Полицаи го закопчаха и го вкараха в ареста. Това съобщи struma.bg. 45-годишният  Анжело Владимиров започнал да пие вчера от рано сутринта. Около 11,30 ч. решил да се пошегува с полицаите и със Спешна помощ, като позвънил на тел. 112.

 

След сигнала на място пристигнали две полицейски патрулки и екип на Спешен център. Полицаите обиколили етажите на блока, а дежурната сестра и лекарят обиколили  блока, но без да видят никакъв самоубиец по прозорците и терасите. Докато медици и полицаи притеснено обхождали периметъра, невъзмутимо на пейката пред блока седял  Анжело Владимиров и нагло питал какво е станало, та са се изсипали две патрулки и линейка на Спешен център. След справка на тел. 112 полицаите установили от кой номер е съобщено за самоубийство. Оказало се, че подателят е Анжело Владимиров.

 

Заради безотговорните му действия полицаите го задържали, вкарали го в една от патрулните коли и го закарали в Районното управление, коментира fakti.bg. Анжело Владимиров е безработен и се е отдал на чашката, казват живеещи в блока. За случая е уведомен и дежурен прокурор в Районна прокуратура – Дупница. Срещу А. Владимиров е образувано досъдбено производство. В Районен съд има няколко осъдени на по 2000 лв. глоба за подадени фалшиви сигнали на тел. 112.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design