ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Потопете се в удоволствия и релакс в балнеохотел „Медика-Наречен”! /СНИМКИ/

Здраве
20.02.2017  |  12:22
3 626
В комплекса ще можете да съчетаете както различни подмладяващи и разкрасяващи процедури, така и терапии на различни болести

Ако искате да си починете добре, да направите профилактика на организма си, да приложите лечебна програма на заболяванията си и да се заредите с позитивна енергия за дълго напред, изберете балнеохотел „Медика-Наречен”. В модерно оборудваните специализирани зони и помещения на медицинския център към хотела ще можете да съчетаете както подмладяващи и разкрасяващи процедури, така и терапии на различни болести. Тук след подробен медицински преглед от висококвалифициран екип ще ви се изпише индивидуална комплексна оздравителна програма. В медицинския център „Медика Експерт”, в който работят водещи специалисти в областта на физиотерапията, се прилага рехабилитация при сърдечно-съдови болести, невралгии, гинекологични проблеми, стомашни заболявания, проблеми с бъбреците, черния дроб, двигателния апарат, дихателни заболявания. Има също така терапии на стрес, тревожност и други психологически смущения. Апаратурата и методите са съвременни и  процедурите буквално ви потапят в удоволствия. Тук се прилагат най-модерни лечения - лазертерапия, електролечение, магнитотерапия, фонофореза и инхалационно лечение. Индивидуалната програма според общото състояние на пациента и степента на заболяването му включва аналитична гимнастика, механотерапия, упражнения с уреди и др., а може да бъдете и към груповата лечебна физкултура.

В многофункционалния басейнов сектор с топла вода на балнеокомплекс „Медика-Наречен” ви очаква приятна подводна гимнастика с джакузи и хидромасаж. В сектор „Водолечение” има вани за подводно-струев масаж, две перлени вани, вани за минерални бани, както и вана за подводна екстензия.

Прилага се и класическото лечение с кал, познато от древността. СПА и уелнес зоната пък предлага истински приключения и удоволствия за тялото. Тук процедурите са във финландска сауна,

парна баня, турска баня, детоксикатор. Тук гостите на комплекса могат да прочистят организма си от токсини, да освежат и хидратират кожата си, да подобрят кръвообращението си, да намалят мускулното напрежение, да вдигнат тонуса си. Използваните тук натурални продукти и етерични масла възстановяват баланса на тялото, подобряват състоянието на кожата и имат силно изразен анти-стрес ефект.

За настаняването в балнеокомплекса „Медика-Наречен” ще можете да избирате между модерно обзаведени  апартаменти, двойни стаи и двойни стаи тип спалня. В ресторанта ще можете да се насладите на вкусна национална и родопска кухня. Хотелът има охраняем външен паркинг и стълбищен робот за инвалидни колички.

Самият комплекс е сред уникално красивата природа покрай река Чая в Родопския масив. Гостите на хотела могат да се възползват и от възможностите за екскурзии до различни природни, археологически и исторически забележителности - Чудните мостове например, Бачковския манастир и др.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design