ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Пътищата хлъзгави, вижте къде вали дъжд и сняг, или има мъгли

Общество
12.02.2018  |  10:11
622
8 ранени в 6 катастрофи през денонощието влязоха в черната статистика на МВР

 

Пътните настилки са предимно мокри, заснежени, а по високите и усойни места частично заледени и обработени, съобщиха днес от МВР за пътната обстановка в страната. Температурите са между – 6° и  +5 градуса, времето е облачно. В някои райони вали слаб дъжд, в други слаб сняг, заради мъгли е видимостта е намалена до стотина метра в района на Стражица,  Българене и Левски.

 

Слаб до умерен вятър духа в областите Силистра, Шумен, Добрич, Варна, Разград, В.Търново и Хасково. Дъжд вали в областите Пловдив, Смолян и в районите на АМ „Люлин“ /обл.София/; Чирпан/обл.Ст.Загора/. Сняг вали в област и в районите на Кюстендил; Лъки, Студенец и Паничково /обл.Пловдив/; АМ „Тракия“, ССТ, Гълъбец и Боровец /обл.София/; по високите части на Черна Места, Ст.Лисичково и Осина /обл.Благоевград/.

 

Черната статистика

 

6 пътни инцидента с 8 ранени са станали през миналото денонощие, съобщиха от МВР. Черната статистика от началото на месеца сочи 138 катастрофи с 13 загинали 174 ранени, 8 от които са били откарани в болници с опасност за живота. От началото на годината произшествията са 640 с 55 убити и 794 пострадали.

Снимката е илюстративна от Интернет

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design