ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Шофьор на автобус кара с любовницата си в скута, жена му ги бие пред пътниците

Спорт
12.10.2018  |  11:05
1 760
Нелегалната половинка на мъжа не останала длъжна, отвърнала с ритници в стомаха и скубане
Снимка: Shutterstock

 

Видео от Филипините показа как разярена съпруга хвана мъжа си - шофьор на автобус, с любовницата му, докато той е на работа, и яростно ги напада пред шокираните пътници. Съпругата в черна блуза и дънкови къси панталони забелязала автобуса от градския транспорт в Куизън Сити, а вътре видяла мъжа си с друга жена, облечена в розова блуза и бяла бейзболна шапка, която седяла в скута му, докато карал пътници из града, съобщава Daily Mail.

 

Впоследствие побеснялата съпруга започнала петминутна атака срещу двойката, която случаен пътник е заснел на телефона си. На кадрите се чува тя да крещи: "Мислех, че вече си се разделил с нея!" Съпругата нанася няколко удара по хванатата двойка, докато любовницата отвръща с ритници в корема и с краката си се опитва да я отблъсне. Двете жени се дърпат и за косата, докато сипят обиди една към друга.

 

Пътниците от автобуса се опитват да укротят ядосаната съпруга, но тя се разярява още повече и започва удря любовницата с кофа за боклук, коментира fakti.bg. Съпругата на шофьора крещи: "Ти си безсрамна жена! Ще те ударя в лицето, ако не си тръгнеш! Аз съм съпругата, моля някой да махне тази жена. Това е съпругът ми, опитваш се да го откраднеш от мен. Махни се от него, остави ни сами. Ти не си красива, ти си животно".

Снимката е илюстративна.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design