ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Шофьор удря крошета на инспектор от ДАИ, бие друг по главата със споп-палка

Крими
14.12.2017  |  12:01
1 644
Шуменецът се развихрил при проверка край град Искър

 

Районната прокуратура в Кнежа днес е внесла в съда обвинителен акт срещу мъж, който при проверка нанесъл телесна повреда на двама инспектори от Автомобилната администрация, научи "Брягнюз". Стефан С. ударил  няколко крошета в лицето на единия проверяващ, другия бил по главата със стоп-палката му.

 

Инцидентът станал на 14 юли  в град Искър, Плевенска област. Инспекторите от Автомобилната администрация спрели за проверка товарен автомобил „Мерцедес“, в който били водачът Ведат Х. и  Стефан С. - втори водач. Товарният автомобил бил собственост на шуменска фирма и пътувал празен, щял да взема стока.

 

 

Било установено нарушение - липса на ръчно въведени данни в тахографски лист, както и нарушение от страна на Ведат Х, свързано с неподписано удостоверение за дейности преди началото на пътуването. Инспекторите обяснили на двамата водачи, че следва да им бъдат съставени актове за установяване на административни нарушения, поради което ги поканили да се качат в служебния автомобил.

 

 

В момента в който единият проверяващ започнал да пише акта, обвиняемият му нанесъл два-три юмручни удара в главата и започнал да вика и да псува. След това взел стоп-палка и започнал с нея да удря другия по главата. Ведат Х. се опитал да успокои обвиняемия, като успял да го изведе извън служебния бус на инспекторите, но Стефан С. продължил да буйства, ритал вратата на служебния автомобил и викал. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design