ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Съдят 31-годишна дама, потрошила бакалия заради отказ да й приемат еврото

Крими
12.01.2018  |  12:11
821
Пияната Митка първо само псувала и заплашвала, че ще подпали магазина, но после се върнала и започнала да рита и събаря всичко, до което успяла да достигне

Плевенската районна прокуратура е внесла в съда обвинителен акт срещу 31-годишна жена за хулиганство и унищожаване, и повреждане на чужди вещи, научи "Брягнюз".  Митка Б. се развихрила в магазин за хранителни стоки на втори май миналата година  в с. Бъркач. Тя блъскала витрините, ритала и събаряла, обиждала и заплашвала продавачката, и клиенти. Освен това успяла да унищожи електронна и механична везна.

 

На  "екшън датата"  дамата влязла в магазин за хранителни стоки в селото във видимо нетрезво състояние. След като поставила в чанта стоки, заявила че ще плати част от дължимата сума в евро, но продавачката й отказала. В този момент, без да е провокирана, в присъствието на клиенти на магазина, обвиняемата започнала да се държи агресивно, да крещи, да заплашва, че ще запали и потроши магазина, псувала и отправяла нецензурни думи и закани спрямо присъстващите. После си тръгнала.

 

След няколко минути, се върнала и нахлула в магазина, като ритнала с крак електронната везна, която паднала и се счупила. Обвиняемата  продължила да отправя закани за саморазправа и да нанася удари по всички вещи, които се намирали в магазина, като събаряла на пода всичко, което могла да достигне.

 Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design