ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Управителите на Клубовете на инвалида бяха предупредени да недопускат предизборна агитация

Политика
06.11.2016  |  02:06
598
На територията на община Ловеч има седем клуба - три в града и по един в селата Александрово, Радювене, Дойренци и Йоглав

На работна среща при кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова бе обърнато сериозно внимание на  управителите на Клубовете на инвалида в общината да недопускат предизборна агитация и партийни мероприятия на тяхна територия.

 

Недопустимо е в общински помещения и при управители – общински служители, да се лепят афиши, да се провеждат срещи с кандидати за президент и прочие събития. Необходимо е по-стриктно да се спазват наредбите на Изборния кодекс и заповед № 1538 от 29.09.2016 г. на кмета на Община Ловеч, която забранява предизборната агитация в общинските учреждения, институциите, общински предприятия и в търговски дружества с повече от 50 на сто общинско участие в капитала.

 

На територията на общината има седем клуба -  три в града и по един в селата  Александрово, Радювене, Дойренци и Йоглав. Поводът е събитие от последната седмица, при което партийна среща се е състояла именно в такъв клуб.

 

На срещата, освен управителите на клубовете, присъстваха и заместник-кметът Венцислав Христов, д-р Димитър Димитров - директор на дирекция “Образование, здравеопазване, култура и туризъм“, и Катя Колева - главен експерт „Медико-социални дейности“.

 

В най-кратки срокове предстои да бъдат актуализирани правилата за ползване на клубовете, съобщи зам.-кметът Венцислав Христов.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design