ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Затворник в отпуск спретва 5-часов екшън на полицаи

България
11.01.2018  |  15:35
717
Първо гонили „Rover“-а му с английска регистрация, който напълнил с ВиК части, откраднати от работилницата на затвора, после хайка го издирвала, защото се изнизал пеш по черен път

 

Затворник в отпуск спретнал екшън с полицейска гонка и издирване, научи "Брягнюз". Вчера около 08:30 ч. в Стара Загора на ул."Индустриална", полицейски екип подал сигнал за спиране на л.а. "Rover", с английски регистрационен номер. Водачът не изпълнява разпорежданията, ускорява автомобила и се опитва да избяга.

 

Екипът последва автомобила с включени звуков и светлинен сигнал. Автомобилът "Rover" навлиза в насрещно движение по бул. "Св.П.Евтимий", като от полицейските служители е направен опит да го накарат да намали скоростта, но безуспешно. Беглецът напуска гр.Стара Загора по път I-5-север, като е последван от полицейският автомобил. В с. Сливито, общ. Мъглиж, завива в дясно по черен път, като на около 200 м. автомобилът "Rover" аварира и водачът избягва.

 

Предприето е издирване, като около 13:00 ч. затворникът е задържан в с.Сливито, общ. Мъглиж.Установена е самоличността му – Г.Г. на 31г. от с. Дъбово, излежаващ присъда в затвора в Стара Загора и ползващ отпуск. При извършен оглед на автомобила му са открити множество ВиК части, за които е установено, че са откраднати от работилницата на затвора, а Г.Г. управлява МПС в едногодишен срок от наказването му за управление на МПС без съответно свидетелство за управление на МПС. Тестван с техническо средство за употреба на алкохол, като резултатът е отрицателен. Образувано е досъдебно производство, Г.Г. е върнат в затвора.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design