Борисов към шефа на АПИ: Защо ми правите тези номерца? Знаеш ли колко бързо ще се разправя с вас?! (Видео)

Политика
19.02.2020 | 11:27 ч.

„Защо правите тези номерца? Защо ми правите тези номера, а? Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как може да ми изкарвате хората на улицата за някаква абсолютна глупост! Как ще плащат хората от Нови Искър, от Банкя или от съседните места винетки? На изборите за кмет на София те гласуват ли за кмет на София? Защо го правите? Питам! Репетирате дали ще ви оправя още днес или какво? Провокирате ме дали много бързо ще го направя или до следобед? Това ли искате да ми кажете?”

Така засипа с въпроси в началото на заседанието на правителството премиерът Бойко Борисов шефа на АПИ Георги Терзийски, след като  хората излязоха на улицата възмутени, че ги карат да плащат винетки и ще бъдат глобявани.  Жители на Нови Искър спряха движението снощи, защото  се оказа, че трябва да си плащат за минаване по Северната тангента. Местните заплашват, че ще спрат и влака, който минава през Нови Искър.

„Във всеки център от населеното место отиваш лично днес, заставаш на площада  и, като едно време глашатаите, викаш по три пъти: "Няма да има винетки”. Обикаляш и се прибираш тогава, ясно?, нареди Борисов на шефа на АПИ.

„И ако още един път ме накарате да се задъхвам преди МС, ще бъде много критично за вас, много бързо критично”, приключи критиките си премиерът. 

 

 
Печатни издания

Най-четени

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати