Какво носи 2017-а – Годината на огнения петел, за всички зодии

Лайфстайл
02.01.2017 | 15:41 ч.

За много от представителите на зодиака, годината на огнения петел – 2017-а, ще се окаже съдбоносна. Това може да се отнася както за кариерата, така и за парите или любовта – всеки от нас ще усеща сложния темперамент на покровителя на следващата година.

 

Петелът символизира Слънцето, тъй като всяка сутрин посреща изгрева. В Япония този знак се свързва с възраждането на света, в Индия – с енергията на Слънцето, а в Китай олицетворява петте основни добродетели – храброст, благородство, великодушие, преданост и достойнство.

 

Предстоящата година ще бъде подвластна на Огнения или Червения Петел. Огънят отдавна се смята за символ на енергията, новите начинания, неугасващата страст. Това трябва да имат предвид целеустремените хора, които не са свикнали да стоят на едно място. Годината обещава и успех в любовта. Прекрасно време за създаване на семейство и деца.

 

Хората, които до момента са били сами, ще имат възможността да се разделят с тази фаза от живота си. Защото именно огънят, като нищо друго съпътства успеха в любовта. Основното е да не се страхуват да променят живота си, понякога даже да рискуват, защото сега е именно време за това.

Огънят е символ на непрестанното движение напред, олицетворяващ жизнеността и активността. Успех ще имат хората, стремящи се към самореализация и готови да се усъвършенстват непрекъснато.

 

Неизменният спътник на огъня е червеният цвят, който въплъщава предаността, страстта, любовта и увереността.

 

Петелът е един от най-интересните представители на източния хороскоп. Ярък, елегантен, демонстративен, общителен – той търси внимание и го получава в излишък. Любимец на противоположния пол безусловно и победоносно. Обича най-вече себе си, рядко се привързва към някого.

 

Късметлия не само в любовта, но и във всички свои дела. Притежава ум и привлекателност. Изключително практичен и винаги отстояващ преди всичко личния си интерес. Винаги се притеснява за външния си вид, обича внимателно да подбира стила си и не облича каквото му попадне. С особено удоволствие поддържа вила, градина, дом. Обича комфорта, скъпите вещи, изисканите вина. Всички технически новости се опитва да приспособи за собствените си нужди.

 

Ето какво ще предложи покровителят на 2017-а на дванадесетте зодии, според хороскопа, подготвен от fashioninside.bg:

 

Овен

Хората, родени под знака на Овена ще усетят неимоверен прилив на сили през следващата година, дори въпреки че ще са изправени пред потенциална опасност. Но причина за притеснения няма: всичко ще следва своя курс, ритмично и даже апатично, но все пак е добре да сте внимателни. В противен случай може да понесете неочаквана несправедливост от Съдбата, която няма да може да бъде променена. Най-добрата тактика, към която трябва да се придържат представителите на зодията през 2017 е изчакването. Не бива да бързате – животът няма да ви избяга, а ще успеете да съхраните всичко, което вече имате.

 

Телец

Тази година обещава да бъде плодотворен период за всички Телци. В началото на годината е добре проявите бдителност и светкавична реакция във всяко начинание, с което се заемате. 2017 година ще бъде запомнена от представителите на знака основно с неочаквано приятни подаръци от Съдбата. Те могат да се появят в различни сфери – в работата, в любовта, в семейството.

 

Близнаци

На първо място, през 2017 г. Близнаците трябва да отделят време за семейството си. Взаимоотношенията с роднини и приятели ще бъдат приоритет, като оставят на заден план притесненията за професионална реализация, хобита и обучение. Много възможно е да се появят любовни приключения, за които Близнаците даже не са се замисляли. Още един важен акцент, на който е необходимо да се отдели внимание, е разрешаването на стари и дълготрайни проблеми, а също и вземането на важни решения.

 

Рак

Леко напрежение за представителите на зодия Рак ще присъства през цялата следваща година. Възможно е да попаднат в серия от дребни неприятности, за които трябва да мобилизират всичките си сили и мъжество. След всички тези интензивни събития, на Раците им предстои пълно спокойствие. Ще имат възможност да покажат себе си в най-добрата светлина, като осъществят нещо приятно и полезно за себе си и за обществото.

 

Лъв

Хората, родени под знака на Лъва, ще изпитат затруднения в професионалната и деловата сфера. Затова е необходимо да проявят максимална бдителност при подписването на договори или при работата с документи. Още една сфера, в която представителите на зодията трябва да са предпазливи, е семейството. Добре е да следите за своите постъпки и изказвания, за да избегнете конфликтни ситуации. По-добре е да не изяснявате отношенията си, а да оставите бурята да отмине.

 

Дева

Тази година обещава да бъде доста емоционална, импулсивна и раздразнителна за Девите. Представителите на знака ще изпитват прекомерна възбуда, с което ще си осигурят само още усложнения. Те трябва да положат усилия, за да овладеят тази нервност и да успокоят нервната си система. Най-добрият вариант ще бъде превключването към някакъв неутрален обект, който ще помогне на Девите да се справят с емоциите си. Например може да си вземете куче.

 

Везни

2017 година е период, в който Везните трябва да направят равносметка на всички свои завършени и незавършени дела. Всички въпроси, които ги терзаят от доста време, ще бъдат решени от само себе си. Възможни са внезапни затруднения, които да нарушат спокойствието на представителите на знака. Но не бива да се поддават на провокациите на Съдбата.

 

Скорпион

Скорпионите могат да усетят период на промяна и неочаквани изненади през 2017 година. В това време върху тях едновременно ще се изсипят интересни открития и неприятности. В отношенията с хората, Скорпионите ще трябва да покажат лоялност и приятелство. По този начин ще могат да получат подкрепата на приятелите и близките си, за която времето е много подходящо. Представителите на знака ги очакват много страсти и интриги – затова не бива лесно да се доверяват на хората!

 

Стрелец

Стрелците ще са много щастливи през 2017 година. Времето за развитие на нови отношения, за укрепване на отдавна установени връзки ще бъде особено благоприятно, затова е необходимо да се опитате да не изпускате този шанс. Хората от този знак ги очакват прекрасни романтични моменти, вечери с любимия човек, които трайно ще оставят следа. Годината на Огнения Петел е период за нови, полезни за ежедневието запознанства.

 

Козирог

Този знак ще проявява максимална активност през предстоящата 2017 година. Животът им ще изобилства от нови запознанства, идеи и приключения. Необходимо е да се наслаждавате на тези възможности и да прекарате приятно времето си. Но не бива да се отпускате, защото измени са възможни. Но това дори е за добро, защото човекът, който ви е предал ще си отиде, а това ще ви донесе облекчение и утеха.

 

Водолей

2017 година ще бъде период, в който Водолеите все по-често ще обръщат поглед в миналото, за да си припомнят своите действия и да анализират взетите решения. Възможно е даже стари ситуации да заблестят отново на хоризонта и те ще положат всички усилия, за да се справят с тях. Даже стари познати също ще се появят изневиделица в живота на Водолея. А това е голям късмет, защото ще срещнете хора, които отдавна не сте виждали!

 

Риби

За Рибите Годината на Огнения Петел ще се окаже динамичен период. Ще се потопите в калейдоскоп от събития. Максимално удоволствие представителите на знака получават от тези ситуации, чийто ритъм напълно ги устройва. Не е необходимо да се затворите за околните. 2017 година ще донесе максимално количество удоволствия, затова е нужно да ги изживеете на макс!

Коментирай

Jerusem
02.07.2017 | 14:31 ч.
Следващата Година на кучето ще донесе световна война.
 
Печатни издания

Най-четени

 

Виц на деня

Случаят Хари - Меган

за пореден път ни убеждава,

че дори да те е родила принцеса,

правиш туй, което ти казва жена ти

 
АРХИВ | изберете две дати