Кристиан Костов представя България на "Евровизия" в Киев /ВИДЕО/

Лайфстайл
14.03.2017 | 12:04 ч.

Българският участник в тазгодишното издание на Евровизия 2017 ще бъде Кристиан Костов, съобщи actualno.com. „Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа 2 дни, преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена, ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи», сподели Кристиан, който засега се очертава като най-младият от определените участници.

Песента, която Кристиан Костов ще изпълни на Евровизия 2017, е озаглавена „Beautiful Mess” и е посветена на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Композицията е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои.

Песента на Кристиан от вчера вече е достъпна в официалния канал на конкурса в YouTube и сайта - eurovision.tv. Само за 12 часа тя събра 200 000 гледания, информираха от dir.bg. Веднага заваляха коментари и анализи, най-вече от фенове на музикалния форум в чужбина.      "Страхотно! Вече въртя песента отново и отново. 12 точки от Холандия!"

"Това е скритата лимонка в "Евровизия". Може лесно да спечели, докато всички очакват триумф на Белгия или Италия. И се надявам, че ще успее! Толкова стилна и приятна песен, а гласът му е страхотен. Поздрави от Ирландия!"

"Прекрасен глас! Текст и мелодична песен! Обожавам я! Отивайте на финал, България. С обич от Финландия!"

Много руснаци си спомниха, че са гледали Крис като малък в "Детският глас на Русия" и му изпратиха много целувки и пожелания за успех

Евровизия 2017 ще се проведе през май в украинската столица Киев. Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне на 11 май. Тогава за нашия представител ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави.

 
Печатни издания
Най-четени

 

Виц на деня

Семеен скандал:
- Не мога да повярвам, че си ходил на проститутка! - крещи жената.
- Няма как да обвиняваш мен за това. Ти не искаш да правиш секс с мен.
- За това си виновен ти! Никога не си ми казвал, че си готов да си плащаш!

АРХИВ | изберете две дати