Шок: 6-има пожарникари-герои от „Нотр Дам“ обвинени в изнасилване на студентка

Свят
13.05.2019 | 11:41 ч.

Шестима пожарникари, определени за герои за спасяването на катедралата „Нотр Дам“, сега са обвинени в групово изнасилване на млада жена, предадоха френските медии. По случая е започнато криминално дело, писа fakti.bg. Шестимата, участвали в спасяването на пламналата катедрала „Нотр Дам“, са обвинени в изнасилването на 20-годишна норвежка студентка в югоизточната част на столицата Париж.

 

Насилената жена е разказала пред разследващите, че в нощно заведение се е запознала с един от пожарникарите. Двамата после са отишли на неговото работно място и правили секс. По думите ѝ той е бил по взаимно съгласие. След това обаче няколко други пожарникари са я изнасилили групово. Обвиняемите са на възраст между 23 и 35 години. Шокирашият случай идва седмици след като прочутата катедрала „Нотр Дам“ пламна и горя в продължение на много часове.

 

В крайна сметка пожарникарите успяха да угасят пламъците. Обвинените в сексуално насилие са били определени за герои и са били наградени лично от президента Еманюел Макрон за смелите си действия. Държавният глава награди близо 500 пожарникари в Елисейския дворец със златни медали.

 

 
Печатни издания

Най-четени

 

Виц на деня

- Вярно ли е, че си се развел с жена си, а после си се оженил за балдъзата?!

- Вярно е.

- Защо, бе човек?!

- Свикнах с тъщата...

АРХИВ | изберете две дати