Сидеров заподозря заговор срещу Борисов в ГЕРБ

Политика
10.09.2018 | 11:01 ч.

 

Лидерът на Атака Волен Сидеров съзря заговор срещу премиера Бойко Борисов от близки около него хора. Опасенията си той сподели преди коалиционния съвет в МС, които трябва да реши съдбата на тримата министри които подадоха оставка. Аз започвам да подозирам, че има нещо като заговор срещу премиера и че в това участват хора, които са много близки до него, коментира националистът, цитиран от news.bg. Оставки на министри аз не приемам, премиерът ги приема и има право на това, изтъкна той.

 

Атакистът недоумява какво ще решава съветът днес и какъв бил смисълът от него. Един вицепремиер да каже, че премиерът е диктатор и руши държавността и нито един министър от целия състав да не стане и да каже "Не,това не е вярно", критикува Сидеров липсата на реакция след изявленията на Валери Симеонов. Значи са съгласни, тогава всичките 19 министри да си ходят, значи са измъчвани от една диктатура и рушене на държавността, иронизира атакистът.

 

Освен това, по думите му Валери Симеонов не работел за здравината на патриотичната коалиция. Сидеров иска отговор от лидера на НФСБ иска ли рушене на коалицията и с кого действа в тази посока. Думите на Симеонов се поемали от реформатори като, както той каза, "раданкъневци, Атанас Атанасовци, Иво Прокопиев, Николай Ненчев". Те искали реванш. Волен Сидеров сподели, че не намира подкрепа от Борисов и Каракачанов за отстраняване на Валери Симеонов от властта.

 
Печатни издания
Най-четени

 

Виц на деня

Скъпи, ти нали ходи на лов преди два месеца?

- Да.Що?

- Щото една сърничка се обади, че е бременна…

АРХИВ | изберете две дати