СПА разкош за дамите в „Медика – Наречен“

Общество
01.03.2019 | 17:01 ч.

 

„Разкош за дами“ е най-новата идея за СПА подарък за дами, която балнеокомплекс „Медика – Наречен“  предлага от 1 март до 30 април. През този период посетителите ще могат да се възползват от специален 4-дневен пакет за 440 лева. Цената е за един човек, настанен в двойна стая, тип „комфорт”, с включени закуска, обяд и вечеря. В цената влизат 4 СПА пакета – басейн, сауна, парна баня, фитнес; 2 безиглени електропорации на лице (мезотерапия); 2 безиглени електропорации на уста (мезотерапия); 3 процедури обратна електрофореза (детокс); 2 релаксиращи, пасивни кинезитерапевтични процедури по 30 минути (масаж); 1 перлена вана с ароматни соли; 1 ексфолираща терапия с лечебен масаж (турска баня).

 Всичко това разказа собственикът на хотела Алис Муртезова, която бе домакин на група русенски журналисти, посетили комплекса за неговата годишнина. Муртезова представи и първите обновени през тази година стаи тип „комфорт”. Те са с меки мокети, сетове за кафе и чай. За всеки гост са предвидени халат, чехли и сешоар. Реновираните помещения се намират на четвъртия етаж на хотела. В стаите „комфорт” ще бъде предлагана и мини-библиотека. Началото на библиотечния фонд на комплекс „Медика Наречен” поставиха русенските журналисти. Първи те се включиха в новата инициатива на хотела -  „Акция чист въздух и книга”, като всеки остави свой любим роман или пък детска книжка. Идеята е гостите да дарят не просто книги, а любими книги, уточни Алис Муртезова.

Библиотеки ще има на различни места в хотела - на рецепцията, в конферентната зала и в ресторанта на балнеокомплекса. Така всеки, който отдъхва или пък чака за процедури, може да прочете интересен роман. При първата акция бяха събрани близо 50 книги. А всеки, който дари своя любима творба, получава много приятна изненада от хотела. Срещу представяне на талон в ресторанта на хотела, дарителите ще могат да се насладят на кафе в джезве, ароматен локум и розова вода от Казанлък.

Дарителската кампания на балнеокомплекс „Медика Наречен“ ще продължи до края на 2019-а година, като идеята е в нея да се включат и почиващите в балнеокомплекса. Те ще бъдат запознавани с благотворителната акция още при резервацията на стая, уточни Алис Муртезова.

Хотелската база на комплекса се модернизира в зависимост от спецификата на гостите.  Така например, след като собствениците установили, че чести гости при тях са млади семейства, домакините започнали да предлагат кошарки за бебета, детски столчета за хранене, организирали и детски кът за игра. На празниците, като Коледа и Великден, на разположение е аниматор, който забавлява малчуганите.

Цяла година комплексът прави специални сезонни предложения. Сега актуалната оферта е конски суджук с чаща бяло или червено вино, както и ракия с туршия. Разбира се, комплексът дава възможност на гостите си да опитат и от традиционния за Родопите пататник. Организират се и дегустации на вино в изба в Бачково, разходки до известни местности. Собствениците на комплекс „Медика Наречен” се ръководят от желанията и нагласите на клиентите си и така развиват част от услугите си. Рехабилитационният център разполага не само с добра база, но и с отлично подготвени специалисти, които съвсем скоро ще прилагат и методи на лечение от традиционната монголска медицина.

 
Печатни издания
Най-четени

 

Виц на деня

Семеен скандал:
- Не мога да повярвам, че си ходил на проститутка! - крещи жената.
- Няма как да обвиняваш мен за това. Ти не искаш да правиш секс с мен.
- За това си виновен ти! Никога не си ми казвал, че си готов да си плащаш!

АРХИВ | изберете две дати